lauantai 16. kesäkuuta 2012

Viikon ilonaiheet!

Uskomaton on ihmisluonne. Kaikista elämän pettymyksistä huolimatta ilo kumpuaa arjen työstä lasten kanssa. Olen nauttinut tällä viikolla 3- ja alle 3-vuotiaiden seurasta. Kuvia en valitettavasti voi teille esitellä, kun en ole vanhempia juurikaan tavannut,  enkä ole saanut lupia julkaisuun.
Liikunnan riemu on ollut vahvasti astittavissa. Olen nauttinut päiväkotimme salin suomista mahdollisuuksista. Ajantajuni on kadonnut, kun olemme viettäneet salissa nautinnollisia  : (  ,  : )  tunnelmia, joista on myös paperidokumentit tallessa. Oli mahtava lataus ja tunnelma päällä.
Liikunnanriemua lapset kokivat myös vierailulla "isojen pihalla". Menin 3-vuotiaiden kanssa tutustumaan tulevaan pihaympäristöön.  Haasteellinen kiipeily-liukumäki osoittautui  "aikuisten ongelmaksi". Lapsille se oli riemun paikka. Taidot nousta vaativaa puolapuomia ylös olivat hallinnassa. Kasvattajat kokivat siinä kuitenkin vaaran. Laitteen rakentaja oli laittanut suosituksen 4-v .Kävin mielessäni tiukan kappailun lapsen biologisen ja kehitysiän merkityksestä. Ajatus ja asia hautuu nyt työpaikkakokouksen käsittelyn jälkeen.
Akvaarion siirsin tulevan eskariryhmän tiloihin. Eilen töistä lähtiessäni sain iloisen kommentin: " Akvaariokalat on hyvä juttu."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti