keskiviikko 22. elokuuta 2012

Vanhemmista uutta intoa

Tänään esikouluryhmän vanhempainillassa poikkesin radikaalisti suunnitelmistani. Hain tuntumaa ja luottamusta vanhempiin kehittyvän ilmapiirin mukaan. Esiopetussuunnitelman "luennon" jätin pitämättä. Keskityin kokoamaan meidän yhteisiä voimavaroja ja osaamista "eskareiden" tiedonjanon ja oppimisenhalun tyydyttämiseksi elämäniloisessa ilmapiirissä.

Päätimme yhdessä kehittää pedagogista dokumentointia suljetun blogin avulla. Tämä on minulle merkityksellinen oppimisen mahdollisuus. Tästä kehittyvä kasvatuskumppanuus voi olla huipennus työurallani.

Toinen hieno päätös oli retkirepun varustuslista: retkieväät, kamera ja luonnoslehtiö. IHANAA ! 

Tämä kuvataulu täydentyen kannattelee meitä koko vuoden.

2 kommenttia:

  1. Hienoa. En voi muuta sanoa! Toivottavasti jaksat kuitenkin edelleen pitää tätäkin blogia, vaikka avaatkin suljetun blogin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anniina!
      Toivon,että saamme ryhmäämme koneen, jolla voimme lasten kanssa yhdesssä päivittää blogia. Hienoa oli, että sain vanhemmista työparin blogin ylläpitämiseen. Tietysti on vanhempia, joilla ei ole mahdollisuutta osallistua netin kautta vuorovaikutteiseen yhteyteen. Heidän kanssaan täytyy luoda muut väylät.
      Tämä blogi on minulle tärkeä. Pyrin pohtimaan työtäni ja sen haasteita teidän kanssanne jatkossakin. Syksy on kylläkin minulle harrastusten "kulta-aikaa", joten kirjoitteluun voi tulla taukojakin.

      Poista