maanantai 19. maaliskuuta 2012

Näyttelyvalmisteluja

Koin pienoisen yllätyksen, kun pistäydyin Wetterin näyttelytiloja katsomassa. Siellä lounasravintolan puolella oli seisovan pöydän linjastoa muutettu ratkaisevasti. Linjaston taakse jäävät kaksi näyttelyseinää ovat nyt uusi haaste. Olin ajatellut niille seinille herkkiä jokseenkin läheltä katsottavia kuvia. Linjastolta ruokaa ottaessaan kaikki ovat selin seinällä oleviin kuviin, eikä siinä voi ajatellakaan pysähtyvänsä katselemaan kuvia. Onneksi tässä on vielä muutama viikko aikaa pohtia tilannetta.

Näyttelyä en kuitenkaan aio perua.


Näyttelykutsun siirtäminen tähän postaukseen oli taas opettava operaatio - onnistuin.

Olen anonut Suomen Kulttuurirahaston Hämeen rahastolta apurahaa, joka kattaisi myös tämän näyttelyn kuluja. Päätöksiä ei ole vielä tullut, niinpä saatte tyytyä sähköisessä muodossa olevaan näyttelyn avajaiskutsuun. Tarjoilukin avajaisissa on minimaalinen, mikäli en saa apurahaa. Jos apurahapäätös on myönteinen, näyttelyn purkajaisissa on tarjoilua. En ole koskaan itse saanut kutsua näyttelyn purkajaisiin ja porukan pohdintoihin näyttelyn herättämistä ajatuksista ja tulevista uusista ideoista. Elämässä on hyvä olla runsaasti juhlan aiheita, vaikka pieniäkin.

2 kommenttia:

  1. Congrats! Elikäs onneksi olkoon.

    VastaaPoista
  2. Olen samaa mieltä juhlien tarpeellisuudesta. Purkajaisetkin ovat hyvä ajatus, mutta varmaan voidaan blogissakin ehdotella jatkohommia ja pohdiskella näyttelyä.

    VastaaPoista