maanantai 23. huhtikuuta 2012

Ei tullut rahaa eikä kunniaa

Hämeen maakuntarahasto on jakanut vuoden 2012 apurahansa. En saanut anomaani apurahaa "Pedagoginen värityskirja" - työstöön. "No se siitä", sanoi miehenikin. Tulevaisuudessa työskentelen oman lapsiryhmäni ja oman talon sisällä kehittäen kuvallis-kielellistä ilmaisua luovin ratkaisuin, kuten muutkin lastentarhanopettajat.

Perjantaina 27.4. klo 15-16 puran näyttelyni Wetterillä. Erityiskemuja ei ole luvassa, mutta seura kyllä kelpaa, jos jollakin on aikaa tulla auttamaan.


Tässä on taas yksi 6-vuotiaan lapsen tekemä tussityö. Olen katsellut tätä työtä useaan kertaan ja tarkasti. Löydän siitä uskomattoman rikkaan luonnon ja sadun maailman. Nautin väreistä ja tunnelmasta. Janette on useaan kertaan sanonut, ettei osaa piirtää. Hänellä on rohkeutta ja uskallusta kokeilla. Hänellä riittää innostusta ja varmaankin siksi saamme nauttia tämän työn kaltaisista onnistuneista teoksista. Ihanaa!

2 kommenttia:

  1. No se siitä - tällä erää, ja uutta hakemusta kehiin! Eipä ne aina tärppää kellään meistä. Ja ideassasi on oikeasti potentiaalia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan olla hyväkin tyhjätä välillä ajatukset ja nauttia kesäntulosta ilman suoriutumispaineita. Pedagogisen värityskirjan idaa voin jalostaa omassa työssäni jatkossakin.

      Poista