tiistai 3. huhtikuuta 2012

Näyttelyn avajaiset Wetterillä

Olin saanut kaikken valmiiksi klo 14.45. Vielä viimeinen avajaispuheen harjoitus naulakkotilassa ja muutamat syväänhengitykset ja rentous. Olin sopinut viime vuoden opiskelukaverini Taijan kanssa, että hän tulee kuvaamaan avajaistunnelmaa. Taija saapui sopivasti ennen vieraita. Pikkuhiljaa tuttujani alkoi tulla ovesta sisään. Tungosta ei syntynyt, mutta en ollut myöskään yksin. Rentoudun ja jännitys katosi - olinhan tutun porukan kanssa.


Ennen avajaispuhetta annoin haastattelun Kaupunki Uutisten toimittajalle. Oli positiivinen yllätys, että lehdistöä oli paikalla.


Pidin noin viiden minuutin avajaispuheen ja sovimme, että kierretään näyttely yhdessä ja kerron töistäni. 


Tuntui nautinnolliselta ja helpolta kertoa taulujen tekoprosesseista ja niistä mielikuvista, joiden kautta olin  maalannut tauluni.


Arvostusta sai betonitorsoni, jonka rahtasin Kukkiajärven rannalta näyttelyyn. Päätön "töllöntuijottaja" on nyt luonasruokailijoiden pöytäseurana huhtikuun. Saa nähdä joudunko pyyhkimään ruuan tähteitä ja rasvoja kultarinnoista?


Kuvat paljastivat minulle monia hyvän mielen tilanteita näyttelyn avajaisista. Itselleni tärkeä, herkkä kuva  haaveilijasta ikkunalla kiinnosti myös Tiinaa.

Oli hieno kokemus yhdessä teidän kanssanne - kiitos! 

1 kommentti:

  1. Kun haluatte kommentoida ilman google-tiliä, niin avatkaa kommentti nimellä - nuoli alas ja sieltä nimetön tai nimi/URL.

    VastaaPoista